Re-integratie tweede spoor

JP Loopbaandiensten verzorgt al vele jaren met succes re-integratietrajecten in verschillende plaatsen in Noord- en Oost-Nederland. Woont u in of in de buurt van één van de onderstaande plaatsen, dan kunt u "om de hoek" bij ons terecht.

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hengelo, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zutphen en Zwolle.

Hebt u interesse? Maak dan een afspraak voor en gratis oriënterend gesprek Klik hier voor ons contactformulier of bel: 038-452 83 50

Spoor-2 trajecten inhoudelijk

Soms is re-integreren in de oude functie niet mogelijk, door de blijvende gevolgen van ziekte, een chronische blessure of een mentale aandoening. Soms moet zelfs de arbeidsovereenkomst met de werkgever worden beëindigd, omdat hij geen alternatieve functie kan aanbieden. In dat geval is een re-integratietraject tweede spoor de geëigende weg. JP Loopbaandiensten begeleidt deze trajecten mens- én oplossingsgericht, waarbij wij vanzelfsprekend rekening houden met de richtlijnen van de Wet Verbetering Poortwachter. Wij verdiepen ons vanaf de eerste dag in de situatie, waarin de cliënt verkeert. Daarbij houden wij rekening met de belemmeringen, maar richten ons met name op de mogelijkheden en kansen. De re-integratietrajecten tweede spoor zijn bij JP Loopbaandiensten opgebouwd uit een basistraject, dat naar believen is uit te breiden met verschillende modules, die passen bij de vraagstelling en die de kans op succes vergroten. Met deze transparante opzet kunnen wij maatwerk bieden en weten alle partijen vooraf waaraan zij toe zijn. Download hier onze brochure Re-integratie Tweede Spoor  

Nazorg

Na de start bij een nieuwe werkgever kan gedurende 12 maanden kosteloos voor advies een beroep worden gedaan op de eigen adviseur voor advies. Ook is het mogelijk de start in de nieuwe functie te begeleiden. Verder kan financieel en fiscaal advies worden verstrekt. Ook ten aanzien van pensioenvragen kan voor deskundig advies worden gezorgd.

OVAL

Optimaal resultaat kan alleen worden bereikt indien er wederzijds vertrouwen ontstaat tussen de deelnemer en zijn persoonlijk adviseur en indien er van beide zijden een actieve inbreng is. In verband met dit vertrouwen worden geen inhoudelijke gegevens teruggekoppeld naar de opdrachtgever. Als lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) houdt JP Loopbaandiensten zich strikt aan de gedragscode van deze organisatie. Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen. Een vertrouwenwekkende gedachte!

Klik hier voor ons contactformulier of bel: 038-452 83 50

  

  

Logo_OVAL_RGB_lid

 

  

 

Een gratis en vrijblijvend
oriënterend gesprek?
Bel 038-4528350
of stuur het contactformulier in

Contact blauw 

 

Dinand1bijhersDinand Getkate
senior-adviseur

 

 

 

Miranda Kroes

Miranda Kroes
senior-adviseur

 

De waardering van klanten van JP Loopbaandiensten is een 9.1/10 gebaseerd op 22 reviews bij The Feedbackcompany.