Psychologisch onderzoek

JP loopbaandiensten biedt een aantal individuele onderzoeks- en adviestrajecten aan die gericht zijn op het in kaart brengen van interesses, motivatie, capaciteiten, persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten. Het gaat hier om psychologische onderzoeken, die inzicht geven in het beroepsmatig functioneren van de kandidaat. De hierna genoemde trajecten bevatten alle een schriftelijke rapportage naar de kandidaat en de opdrachtgever met daarin bevindingen, conclusies en aanbevelingen. In onze brochure Psychologisch Onderzoek vindt u uitbreide informatie.

Hebt u interesse in de psychologische onderzoeken van JP Loopbaandiensten? Vul hier ons contactformulier in of bel ons: 0384528350

Psychologisch onderzoek in het kader van beroepskeuze of loopbaanadvies

Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een concreet advies op het gebied van loopbaan- en beroepskeuze. Het beroepskeuzeonderzoek is zoveel mogelijk gericht op een specifiek advies in de richting van beroeps- en functiemogelijkheden. Het loopbaanonderzoek is breder van opzet en richt zich op de carrièreontwikkeling van een individu en ontwikkelingsmogelijkheden op persoonlijk gebied. Beide onderzoeken omvatten een onderzoek naar persoonlijke eigenschappen, capaciteiten en mogelijkheden van de deelnemer. Er wordt gebruik gemaakt van interviews en psychologische tests.

Psychologisch onderzoek bij sollicitaties

Het psychologisch onderzoek geeft inzicht in iemands persoonlijkheid en intellectuele capaciteiten in relatie tot een specifieke functie. Dit onderzoek is geschikt als de vraagstelling weinig gecompliceerd is, zodat een uitgebreid onderzoek met behulp van assessment simulaties niet nodig is. Dit onderzoek wordt onder andere gebruikt ten behoeve van functies met operationele en uitvoerende werkzaamheden.

Psychologisch selectieonderzoek

Het psychologisch selectieonderzoek geeft inzicht in iemands persoonlijkheid en intellectuele capaciteiten in relatie tot een specifieke functie. Dit onderzoek is geschikt als de vraagstelling weinig gecompliceerd is, zodat een uitgebreid onderzoek met behulp van assessment simulaties niet nodig is. Dit onderzoek wordt onder andere gebruikt ten behoeve van functies met operationele en uitvoerende werkzaamheden.

Kwaliteit en beroepshouding

Bij onze psychologische onderzoeken spelen belangen van zowel de kandidaat als de opdrachtgevende organisatie een belangrijke rol. Dat betekent dat wij met twee partijen werken die wij beide als cliënt beschouwen. Wij hechten zeer veel waarde aan een persoonlijke en professionele benadering van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Deze professionaliteit laten wij tot uitdrukking komen in onze werkwijze, de methoden en technieken, de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken en de beroepshouding van onze adviseurs. De onderzoeken worden uitgevoerd door een ervaren psycholoog die lid is van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Bevindingen worden teruggekoppeld aan de kandidaat volgens de gedragscode van het NIP.

 

Klik, hier voor ons contactformulier of bel: 0384528350

 

 

 

 

  

  

Logo_OVAL_RGB_lid

 

  

 

Een gratis en vrijblijvend
oriënterend gesprek?
Bel 038-4528350
of stuur het contactformulier in

Contact blauw 

 MirjamDec16bijhersMirjam Rombouts
senior-adviseur

 

  

Herschaalde kopie van Corry 1

Corry Haring
senior-adviseur

 

 

nvp logo

 

 

De waardering van klanten van JP Loopbaandiensten is een 9.1/10 gebaseerd op 22 reviews bij The Feedbackcompany.