Outplacement: de kortste route van werk naar werk

JP Loopbaandiensten verzorgt als specialist al vele jaren outplacements in verschillende plaatsen in Nederland. Wij doen dat mens-, maar óók resultaatgericht. U wilt immers een nieuwe baan! Wij streven ernaar om samen met de cliënt nieuwe wegen in te slaan om een passend loopbaanvervolg te vinden. Daar slagen wij verrassend vaak in: onze klanttevredenheid en succespercentages zijn al jaren hoog.

Hebt u interesse in de mogelijkheden die JP Loopbaandiensten u kan bieden? Ga hier naar ons contactformulier of bel: 038-4528350  

Outplacement is maatwerk

JP Loopbaandiensten beschikt over een uitgebreid repertoire aan onderdelen dat bij een outplacement kan worden ingezet. Dat levert een uitgebalanceerd outplacementprogramma op. Wij gaan echter steeds uit van de individuele wensen en belangen van de deelnemer. In overleg met u leggen wij accenten op bepaalde onderdelen van het traject. Hierdoor ontstaat altijd persoonlijk maatwerk. U wordt bij ons begeleid door een vaste persoonlijk adviseur, waarbij vertrouwen een belangrijk uitgangspunt is. JP Loopbaandiensten werkt uitsluitend met senior-adviseurs, die wonen in de regio waar zij actief zijn. Zij kennen de streek, de mensen én de regionale arbeidsmarkt. Meer weten? Download hier onze brochure Individueel Outplacement.

Beëindigingsovereenkomst met outplacementvergoeding

Een outplacementregeling wordt vaak opgenomen in een beëindigings- of vaststellingsovereenkomst. De vertrekkende medewerker kan dan zelf op zoek gaan naar een outplacementbureau. Zit of komt u in die omstandigheden, dan kan een goed outplacementtraject u verder helpen. U bent ook dan van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek. Naast het programma bespreken wij de procedure en de kosten van een outplacement met u. En vanzelfsprekend is er alle ruimte voor het stellen van uw vragen. Vanaf 1 juli 2015 zijn werkgevers verplicht bij ontslag werknemers een transitievergoeding mee te geven. Bij groepsgewijs ontslag kan deze vergoeding in een sociaal plan worden geoormerkt voor outplacement. In individuele ontslagzaken bepaalt de werknemer zelf waar hij de vergoeding voor inzet. Onderzoek heeft uitgewezen dat een outplacement de kans op nieuw werk en dan met name nieuw passend werk aanzienlijk vergroot. Wilt u daar mee over weten? Klik dan hier

 

Outplacement

Een nieuwe baan zoeken door gespecialiseerde jobsearchers

Jobsearch is een bijzondere "tak van sport" die alleen kan worden beoefend door mensen met een gemakkelijke toegang tot een heel breed netwerk. De ervaren jobsearchers van JP Loopbaandiensten spelen een actieve rol bij het opsporen van vacatures. Zij doen dit ondermeer door gebruik te maken van de diverse beschikbare netwerken, zoals het in meer dan 25 jaar opgebouwde bedrijfsnetwerk van JP Loopbaandiensten, het eigen relatienetwerk en de social media. Uiteraard benutten zij ook het aanbod van diverse vacaturewebsites. Onze jobsearchers zoeken naar openbare vacatures, maar vooral ook naar de niet gepubliceerde. Daarbij worden bedrijven met "succes-potentie" actief benaderd. Ruim 70% van de nieuwe functies komt voort uit netwerken. Outplacementaanbod en outplacementbegeleiding zonder netwerkactiviteiten is heden ten dage dus niet meer denkbaar. JP Loopbaandiensten is actief in diverse plaatsen in Nederland. Dat geldt ook voor onze jobsearchers. Door onderlinge samenwerking worden naast de regionale netwerken ook netwerken in andere delen van het land ontsloten. Jobsearch is een niet meer weg te denken onderdeel van alle mobiliteitstrajecten (outplacement of re-integratie). JP Loopbaandiensten biedt jobsearch ook aan als een op zichzelf staande dienst. Meer weten? Lees dan hier onze brochure Jobsearch.

Nazorg

Na de start bij een nieuwe werkgever kan gedurende 12 maanden kosteloos voor advies een beroep worden gedaan op JP Loopbaandiensten. Ook is het mogelijk om de deelnemer in zijn of haar nieuwe functie te begeleiden met één of enkele coachingssessies. Wanneer bij de nieuwe baan sprake is van een proeftijd, bestaat de mogelijkheid dat de betrekking niet wordt voortgezet na het verstrijken ervan. In die gevallen kan het outplacement worden hervat en afgerond. Verder kunnen wij fiscaal advies geven met betrekking tot afkoopsommen of vertrekpremies. Ook ten aanzien van pensioenvragen kunnen wij voor deskundig advies zorgen. 

Het outplacementbureau met resultaat

Het percentage deelnemers dat bij JP Loopbaandiensten outplacementbegeleiding succesvol afrondt of start met een eigen bedrijf, is al jaren hoog. Van de deelnemers die een nieuwe baan hebben gevonden, geeft circa tweederde te kennen erop vooruitgegaan te zijn. Deze tevredenheid is gebaseerd op de beloning, de bevrediging die men vindt in de nieuwe baan, het loopbaanperspectief of een combinatie van deze factoren.

Vertrouwen en kwaliteit

Optimaal resultaat kan alleen worden bereikt indien er wederzijds vertrouwen ontstaat tussen de deelnemer en zijn persoonlijk adviseur en indien er van beide zijden een actieve inbreng is. In verband met dit vertrouwen worden geen inhoudelijke gegevens teruggekoppeld naar de opdrachtgever. Als erkend lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL) wordt JP Loopbaandiensten periodiek onderworpen aan een strenge kwaliteitstoets. Wij houden ons dan ook strikt aan de gedragscode van de brancheorganisatie. Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen!

Waar vindt u ons?

Woont u in of in de buurt van één van de onderstaande plaatsen en zoekt u een betrouwbaar outplacementbureau, dan kunt u "om de hoek" bij ons terecht. Als u klikt op de plaatsnaam, komt u op de bijbehorende pagina.

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Breda, Den Haag, Deventer, Eelde Groningen airport; Eindhoven, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hengelo, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, MiddelburgNijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Woerden, Zutphen, Zwolle

Klik hier voor ons contactformulier  of bel: 038-452 83 50.

JP Loopbaandiensten begeleidt u graag van werk naar werk.

 

JP Loopbaandiensten werkt samen met Loopbaannederland.nl. Samen zorgen wij voor een succesvol outplacement

  

  

Logo_OVAL_RGB_lid

 

  

 

Een gratis en vrijblijvend
oriënterend gesprek?
Bel 038-4528350
of stuur het contactformulier in

Contact blauw 

  

BenBijHersBen Bekema
senior-adviseur

 

 MirjamDec16bijhersMirjam Rombouts
senior-adviseur

 

  

 

Logo RMD B Breakfastclub Zwolle member2016 

De waardering van klanten van JP Loopbaandiensten is een 9.1/10 gebaseerd op 22 reviews bij The Feedbackcompany.