Loopbaanadvies Arnhem

JP Loopbaandiensten is gespecialiseerd in loopbaanadvisering en loopbaanbegeleiding. Dit kan nu ook in Arnhem. 30 jaar geleden ontwikkelde onze voorganger, loopbaanadviesbureau Joosten & Partners, haar eigen methodiek, waarbij zorgvuldig en stapsgewijs interesses, competenties en loopbaanankers (normen en waarden m.b.t. werk) in beeld werden gebracht. Deze methodiek vormt nog steeds de basis onder onze loopbaanbegeleiding, maar we zij natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Daarom koppelen wij ervaring aan moderne inzichten. Dat levert u een helder schriftelijk loopbaanadvies op, vertaald naar passende branches en functies. Natuurlijk werken wij uitsluitend met ervaren loopbaancoaches, die volledig ingevoerd zijn in de methode. Wilt u meer weten over onze loopbaanadviestrajecten? klik dan hier.

U vindt ons loopbaanadviesbureau in Arnhem "om de hoek"

Voor het vinden van een goede loopbaancoach hoeft u niet ver te reizen: u vindt onze gesprekslocatie "om de hoek" in Arnhem.

 

 

 Een bondig en volledig loopbaanadvies met de Loopbaanscan

Soms is een uitgebreide loopbaanadviestraject niet nodig. Als de vraag minder breed is, maar er zijn wel vragen over het vervolg van de loopbaan, dan kan de Loopbaanscan een goed alternatief zijn. De Loopbaanscan is compacter, maar levert toch een helder en bondig advies op, waarmee u zeker verder kunt. Lees er hier meer over

OVAL

JP Loopbaandiensten is lid van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding. Het OVAL-logo vindt u alleen bij loopbaanadviesbureaus die regelmatig een strenge kwaliteitstoets ondergaan. Wij beschikken over het OVAL-kwaliteitscertificaat. Daarnaast houden wij ons strikt aan de door OVAL-voorgeschreven gedragscode.

 

Hebt u interesse in een Loopbaanheroriëntatietraject of een Loopbaanscan? Vul hier uw contactformulier in  of bel ons: 038-452 83 50

 

JP Arnhem, voor een Loopbaanadvies waarmee u verder kunt

 

 

 

  

  

Logo_OVAL_RGB_lid

 

  

 

Een gratis en vrijblijvend
oriënterend gesprek?
Bel 038-4528350
of stuur het contactformulier in

Contact blauw 

  

Herschaalde kopie van Corry 1

Corry Haring
senior-adviseur

 

  

Esther 1 herschaald 
Esther Groenestijn
senior-adviseur

 

nvp logo

 

 

De waardering van klanten van JP Loopbaandiensten is een 9.1/10 gebaseerd op 22 reviews bij The Feedbackcompany.