Loopbaanadvies Amsterdam

Loopt u al een tijdje rond met het gevoel dat uw werk u niet meer helemaal brengt wat u ervan verwacht? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die u nog meer hebt met uw opleiding, en competenties? Overweegt u dan eens een professioneel loopbaanadviestraject. Loopbaancoaching en -advisering kunnen bijdragen aan een heldere koers en weloverwogen keuzes, waarbij u zelf de regie voert. Lees hier meer over onze loopbaanadviestrajecten

Bevlogen medewerkers presteren beter

Bevlogenheid blijkt van grote invloed te zijn op de geluksbeleving van mensen. Wie het werk als niet of weinig zinvol ervaart, heeft meer moeite met het loslaten van het werk in de vrije uren. Wie het werk wel als zinvol ervaart, heeft hier veel minder moeite mee. Andere elementen die van invloed zijn op de geluksbeleving zijn: eigen regie, ontplooiingsmogelijkheden en een goede werk-privébalans. Herkent u hierin elementen die in uw situatie voor verbetering vatbaar zijn, dan kan het voor u van belang zijn om initiatief te nemen en het gesprek aan te gaan met uw leidinggevende. U en uw werkgever kunnen er veel bij winnen.

Gratis oriënterend gesprek

U kunt "om de hoek" in Amsterdam terecht, op onze uitstekende, centraal gelegen gesprekslocatie. U bent er van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek.
 
 
 

Loopbaanscan

Loopbaanadviesbureau Amsterdam

Wellicht is een volledig loopbaanadviestraject voor u te omvangrijk. Uw vraagstelling is minder breed, maar u hebt wel degelijk vragen over uw werk en loopbaan. Voor u is de Loopbaanscan een uitstekend alternatief. De Loopbaanscan is een compact en doeltreffend traject, dat in korte tijd helderheid biedt over wat u kunt en wilt. Het biedt een combinatie van een grondig intakegesprek een uitgebalanceerde combinatie van tests en twee verdiepende gesprekken. Het geheel wordt afgesloten met een schriftelijke rapportage.
JP Loopbaandiensten biedt de Loopbaanscan nu ook aan in Amsterdam.
Lees er hier meer over

OVAL

JP Loopbaandiensten houdt zich strikt aan de gedragscode van de Organisatie voor Vitaliteit, Activering en Loopbaanbegeleiding (OVAL). Daarmee heeft u de garantie dat u werkt met een partij die zich gebonden weet aan strakke richtlijnen. Toch een vertrouwenwekkende gedachte!
Hebt u interesse in één van onze loopbaanadviestrajecten? Vul hier uw contactformulier in of bel ons: 038-452 83 50
 

JP Amsterdam, het loopbaanadviesbureau waarmee u verder komt

 

 

 

 

 

 

 

  

  

Logo_OVAL_RGB_lid

 

  

 

Een gratis en vrijblijvend
oriënterend gesprek?
Bel 038-4528350
of stuur het contactformulier in

Contact blauw 

 

Corrie van de Wiel

Corrie van de Wiel
senior-adviseur

 


Herschaalde kopie van Marijke 3Marijke Nusselder
senior-adviseur

 

 

nvp logo

 

 

De waardering van klanten van JP Loopbaandiensten is een 9.1/10 gebaseerd op 22 reviews bij The Feedbackcompany.