Assessment

JP Loopbaandiensten is specialist in assessments. Dat zijn wij al vele jaren, tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij zijn actief in verschillende plaatsen in Nederland, waardoor de reistijden van de kandidaten beperkt blijven. Door onze bijzondere werkwijze zijn onze assessments meer dan een momentopname. Lees er meer over in onze brochure.

Wilt u meer weten? Download de brochure met ons uitgebreide aanbod aan Assessments  

Assessments zijn maatwerk

Ons aanbod varieert van een uitgebreid selectie- of ontwikkelassessment tot een beknopt oefenassessment. Natuurlijk kunt u ook voor een e-assessment bij ons terecht. Is een uitgebreid selectie-of ontwikkelassessment in eerste instantie te zwaar in relatie tot het doel dat u ermee heeft, dan kunt u kiezen voor een "assessment-light". Dit assessment vormt een afgerond geheel en levert u een compleet rapport op, maar kan ook worden opgewaardeerd. Hierdoor kan een breder competentiegebied worden gemeten. Met deze modulaire opbouw van onze assessments kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen. Wij leggen accenten, die volledig aansluiten bij de vraagstelling van de opdrachtgever. Dat kunt u zelf zijn, maar ook uw (potentiële) werkgever. Wij maken gebruik van uitstekend gekwalificeerde psychologen - allen NIP-erkend - en rollenspelacteurs. Kort na het assessment ontvangt u een helder opgebouwd rapport. 

Kwaliteit- en beroepshouding

Bij een assessment spelen belangen van zowel de kandidaat als de opdrachtgevende organisatie. Dat betekent dat wij beide als cliënt beschouwen. Beide kunnen dan ook rekenen op een persoonlijke en professionele benadering. JP Loopbaandiensten houdt zich strikt aan de gedragscode van het NIP. Uw privacygevoelige informatie is bij ons dus in goede handen.

Waar vindt u ons?

Hieronder staan de plaatsen waar wij assessments kunnen verzorgen. Als u hieronder klikt op één van de de plaatsnamen, komt u op de bijbehorende pagina.

AmsterdamArnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Hebt u interesse in de assessments van JP Loopbaandiensten? Ga hier naar ons contactformulier of bel: 038-4528350

JP Loopbaandiensten: voor een betrouwbaar assessment

 

 

  

  

Logo_OVAL_RGB_lid

 

  

 

Een gratis en vrijblijvend
oriënterend gesprek?
Bel 038-4528350
of stuur het contactformulier in

Contact blauw 

  

BenBijHersBen Bekema
senior-adviseur

 


Herschaalde kopie van Marijke 3Marijke Nusselder
senior-adviseur

 

De waardering van klanten van JP Loopbaandiensten is een 9.1/10 gebaseerd op 22 reviews bij The Feedbackcompany.